YMPACT creëert samen met jou de perfecte match
Door ons unieke proces gebaseerd op WERKGELUK
WERKGELUK levert groei en waarde
Dat is onze missie
previous arrow
next arrow
Slider

Werkgevers

Home  /  Werkgevers

De beste match

De perfecte match tussen werkgever en werknemer draait volgens ons om ‘werkgeluk’. Het feit dat 85% (bron: Gallup) van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart resulteert in: bedrijven lopen productiviteit mis door te weinig betrokkenheid en een te hoog verloop/ziekteverzuim. Uit het internationale World Happiness Report blijkt dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en innovatiever zijn op het werk en bovendien minder verzuimen.

In jouw (toekomstige) organisatie heb je medewerkers nodig die wendbaar, zelfbewust en nieuwsgierig zijn, verbanden leggen en graag experimenteren. Medewerkers die werkgeluk ervaren waardoor ze groeien.

Als werkgever mag je een voorbeeld zijn en moet je in staat zijn om jouw toekomstige medewerkers uit te dagen, mensen te stimuleren, gebruik te maken van elkaars sterkten, het creëren van bewustwording en een optimaal leerklimaat te bieden. Werkgeluk levert niet alleen waarde en groei maar verbindt mensen met elkaar!

RESULTAAT RECRUITMENT

We matchen niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons daarom dus op het potentieel van je toekomstige medewerker en zijn werkgeluk! Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en duurzaam resultaat te bieden. Door deze focus wordt het werkgeluk verhoogd, wat bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat. Ons uniek recruitmentproces start met het opstellen van ‘de Candidate Persona’. Dit betekent dat we de ideale kandidaat in beeld brengen d.m.v. het opstellen van een Candidate Persona. Dit doen we door stakeholders, betrokkenen en medewerkers te interviewen. Hierdoor weten we daadwerkelijk wat de perfecte match is.

We brengen je graag op de hoogte van de verdere stappen van ons uniek recruitmentproces!

Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. Wij vertellen je graag meer over ons uniek recruitmentproces en lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

Wanneer spreken wij elkaar?

Contact

Schijfstraat 8
5061KB Oisterwijk
Mobiel: 06- 22 24 32 72
Mobiel: 06- 16 36 15 09
Email: info@ympact.nl

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.