De beste match maken
tussen kandidaat en organisatie
Dat is onze missie
De beste match maken
tussen kandidaat en organisatie
Dat is onze missie

Werkgevers

Home  /  Werkgevers

De beste match

De beste match tussen werkgever en werknemer draait volgens ons om ‘werkgeluk’. Het feit dat 85% (bron: Gallup) van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart is de reden dat bedrijven productiviteit missen door te weinig betrokkenheid en verloop. Uit het internationale World Happiness Report blijkt dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en innovatiever zijn op het werk en bovendien minder verzuimen.

Resultaat

We matchen niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons daarom ook op het potentieel van je toekomstige medewerker en werkgeluk! Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en resultaat te bieden. Door deze focus wordt het werkgeluk verhoogd en wat bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat.

Onze werkwijze is dat we starten met recruiten nadat we de Candidate Persona in beeld gebracht hebben. Dit doen we door interviews doen met stakeholders en medewerkers. Hierdoor weten we daadwerkelijk wat de perfecte match is.

Onze dienstverlening voldoet altijd aan de volgende kenmerken:

  • Persoonlijk
  • Lef
  • Eigengereid
  • Kiss
  • Aantrekkelijk
  • Werkgeluk

Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. We komen graag bij je langs om te laten zien welke oplossing het best bij je situatie past.

Contact

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven
Mobiel: 06- 22 24 32 72
Mobiel: 06- 16 36 15 09
Email: info@ympact.nl

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.