YMPACT creëert samen met organisaties en talenten de perfecte match.
Die ontstaat door ons unieke recruitmentproces gebaseerd op WERKGELUK
WERKGELUK levert groei en waarde
Dat is onze missie

Werkgevers

Home  /  Werkgevers

De beste match

De perfecte match tussen werkgever en werknemer draait volgens ons om ‘werkgeluk’. Het feit dat 85% (bron: Gallup) van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart is de reden dat bedrijven productiviteit missen door te weinig betrokkenheid en verloop. Uit het internationale World Happiness Report blijkt dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en innovatiever zijn op het werk en bovendien minder verzuimen.

Resultaat

We matchen niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons daarom ook op het potentieel van je toekomstige medewerker en werkgeluk! Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en duurzaam resultaat te bieden. Door deze focus wordt het werkgeluk verhoogd, wat bijdraagt aan een beter bedrijfsresultaat.

Ons uniek recruitmentproces is dat we starten met het opstellen van ‘de Candidate Persona’. Dit betekend dat we de ideale kandidaat in beeld brengen d.m.v. het opstellen van een Candidate Persona. Dit doen we door stakeholders, betrokkenen en medewerkers te interviewen. Hierdoor weten we daadwerkelijk wat de perfecte match is. We brengen u graag op de hoogte van de verdere stappen van ons uniek recruitmentproces!

Onze dienstverlening voldoet altijd aan de volgende kenmerken:

  • Persoonlijk
  • Lef
  • Eigengereid
  • Kiss
  • Aantrekkelijk
  • Werkgeluk

Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. Wij vertellen u graag meer over ons uniek recruitmentproces en lichten dit toe in een persoonlijk gesprek. Wanneer schikt het u?

Contact

Lindeplein 2A
5061 HN, Oisterwijk
Mobiel: 06- 22 24 32 72
Mobiel: 06- 16 36 15 09
Email: info@ympact.nl

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.