werkgeluk-beste-match

Werkgeluk geeft de beste match!

door Monique Verstijnen | YMPACT recruitment

YMPACT recruitment is ervan overtuigd YMPACT creëert samen met organisaties en talenten de perfecte match. Die ontstaat door ons unieke recruitmentproces gebaseerd op WERKGELUK. WERKGELUK levert groei en waarde.
Met dit hoofdthema “werkgeluk” zijn wij met volle passie, focus en discipline YMPACT gestart.

In mijn vorige functies zag ik de noodzaak om met werkgeluk aan de slag te gaan. Uit onderzoek van Gallup blijkt dit ook, 85% van de werknemers geven aan niet gelukkig te zijn in hun huidige functie (zie de vorige blog). Bittere noodzaak dus om dit cijfer te verlagen, omdat je een groot deel van je tijd en je leven energie steekt in je werk. Dat mag een verrijking zijn en geen last. Werkgeluk levert namelijk altijd het beste duurzame resultaat voor zowel de kandidaat als de werkgever.

De 6 onderdelen van werkgeluk

Bij YMPACT recruiten wij op basis van werkgeluk en kijken hierbij naar 6 onderdelen:

  1. Gezondheid: Welk belang hecht jij en de organisatie aan onder andere de samenwerking onderling, collegialiteit en hoe kijk je naar de werktijden?
  2. Competentie: Welke kennis en kunde bezit je en welke competenties wil je nog gaan bezitten?
  3. Kantoorgeluk: Aan welke primaire en secundaire voorwaarden/systemen hecht je waarde en hoe mag jouw inspirerende werkplek eruit zien?
  4. Betrokkenheid en vertrouwen: Wat betekent vertrouwen en betrokkenheid voor jou? Hoe beleef jij dit en wat is daarbij belangrijk voor jou? Wanneer voel je je veilig en als een vis in het water bij je werkgever? Sterker nog hoe wens je gewaardeerd te worden en wat heb je vanuit dat vertrouwen de werkgever te bieden?
  5. Doel en toegevoegde waarde: Welke ‘why’ en values’ heb je nodig en wat is de impact in de organisatie en wat voeg jij toe aan de organisatie?
  6. Stemming/Culture Fit: Wat heb je van elkaar nodig en waar wordt de ideale kandidaat door geïnspireerd in de organisatie zodat je ‘happy’ aan het werk bent?

Waarom recruiten wij op basis van werkgeluk?

Wij geloven dat wij een zorgvuldige en duurzame bijdrage leveren in het werkgeluk van mensen, door ze op een eigengereide manier te recruiten en werkgeluk hierin centraal te stellen. Doordat werkgeluk centraal staat, wordt de kandidaat in zijn kracht gezet en wordt er binnen de organisatie onnodig verloop voorkomen en effectiviteit (resultaat) positief beïnvloed.v

De ervaringen

Onze opdrachtgevers en kandidaten zijn enthousiast en geloven in onze methodiek en werkwijze van recruitment. Het opent de ogen van organisaties bij het kijken naar nieuwkomers en ze worden verrast door de accurate matching. Kandidaten krijgen een transparant beeld van hun toekomstige werkgever en ervaren dat ze nieuwe inzichten krijgen vanuit de interviews met ons op waar ze daadwerkelijk willen werken.

Wil jij ook de beste match voor je organisatie?

Het team van YMPACT is er klaar voor! Wil je meer impact op werkgeluk, neem dan contact met me op monique@ympact.nl of hier.

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.