YMPACT creëert samen met jou de perfecte match
Door ons unieke proces gebaseerd op WERKGELUK
WERKGELUK levert groei en waarde
Dat is onze missie
previous arrow
next arrow
Slider

Over ons

Home  /  Over ons

ONSTAAN VAN YMPACT

Oktober 2017 is YMPACT gestart vanuit Eindhoven. Gevestigd in het Microlab op Strijp-S. Monique Verstijnen en Yuri Zevenbergen, beiden succesvolle managers bij gerenommeerde organisaties) besluiten om voor zichzelf te beginnen. Simpelweg omdat ze denken (vanuit hun management en HR-ervaring) het beter te kunnen en omdat te weinig mensen echt werkgeluk ervaren. Velen raden het af. Anderen prijzen hun durf en lef. Gewapend met een flinke dosis zelfvertrouwen en hun ervaring met en kennis van de markt starten ze YMPACT een recruitmentorganisatie met een uniek recruitmentproces gebaseerd op werkgeluk. Medio 2018 gaat Monique gaat door met YMPACT en in mei 2019 verhuist YMPACT naar Oisterwijk. YMPACT groeit verder en is een bedrijf zoals de oprichters het voor ogen hadden, persoonlijk, aantrekkelijk en met veel lef!

Over ons

Bij YMPACT hebben we maar een doel: de beste match tussen werkgever en werknemer maken. Maar wat is ‘de beste’ match?

De beste match draait om ‘werkgeluk’. Het feit is dat 85% van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart (bron: Gallup). Dat moet anders vinden wij. We matchen niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons op alle elementen van werkgeluk inclusief de potentie van de kandidaat, de cultural fit, de toegevoegde waarde en aan de values van de organisatie!

Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en resultaat te bieden en een eerlijk en transparant beeld te geven van de toekomstige werkgever.

Kiezen voor YMPACT is kiezen voor een uniek recruitmentproces, een professioneel proces, gedegen advies, toegevoegde waarde m.b.t. het beste resultaat. Wij zijn enthousiast, transparant en specialisten in ons werk. Wij geloven in het blijven ontwikkelen, doorgroeien en transformeren van onszelf en de bedrijven met wie wij samenwerken.

Onze visie

De arbeidsmarkt verandert enorm snel. Deze kandidaat gestuurde markt vraagt om wendbare organisaties die strategische keuzes snel omzetten in daden. Stilstaan is achteruitgang, zeker op het gebied van je Human Capital. Het gaat niet langer om het stellen van lange termijndoelen. De toekomst is middellange termijndoelen en tussentijds bijsturen. Efficiënter onboarden van nieuwe kandidaten d.m.v. unieke recruitmentprocessen en behouden door “doen wat ze zegt en zeggen wat je doet”.

Contact

Schijfstraat 8
5061KB Oisterwijk
Mobiel: 06 – 22 24 32 72
Email: info@ympact.nl

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.