YMPACT creëert samen met jou de perfecte match
Door ons unieke proces gebaseerd op WERKGELUK
WERKGELUK levert groei en waarde
Dat is onze missie
previous arrow
next arrow
Slider

Onze dienstverlening

Home  /  Onze dienstverlening

Werving & Selectie

YMPACT heeft maar dus slechts één doel en dat is een bijdrage leveren in het werkgeluk voor zowel de nieuwe medewerker als de organisatie. YMPACT creëert samen met organisaties en talenten de perfecte match. Die ontstaat door ons unieke recruitmentproces gebaseerd op WERKGELUK. WERKGELUK levert groei en waarde.

Hierbij zijn belangrijke sleutelwoorden en elementen: zelfinzicht, connectie en duurzaam resultaat. Duurzaam resultaat van persoonlijke groei, door middel van een duurzaam recruitmentproces op basis van werkgeluk.

Detachering

YMPACT “matcht” de echte talenten die direct impact hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat je gewend bent. Daarnaast geeft hun positief-kritische en professionele blik een extra impuls aan het project of de afdeling waar zij komen te werken.

Deze talenten werken vaak op projectbasis en hebben het talent om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met jouw organisatie groei en waarde te creëren.

Projecten

Door onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Sales en Salesmanagement ondersteunen wij bedrijven in hun Salesproces. We werken met veel passie voor MKB’ers als voor grote Corporate Organisaties in heel Nederland zolang het maar sales is!

Door middel van maatwerk projecten ontzorgen we de Sales van uw organisatie door middel van een passende oplossing.

Loopbaan coach

Loopbaan coaching draait om het vinden van een geschikte match tussen jou als persoon en een baan, opleiding of uitdaging. Belangrijk is om samen te bepalen waar jouw talenten liggen en in welke omgeving jouw talenten het beste tot hun recht komen en werkgeluk creëren. Dit kan zijn binnen je huidige bedrijf maar dit kan ook buiten je bedrijf zijn in een totaal andere omgeving. Het kan ook nog zijn dat je een nieuwe uitdaging aan gaat in een andere functie binnen je organisatie of binnen je huidige functie nieuw werkgeluk vind.

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.