In deze blog over Marcus Börner staat dat de eerste stap van ‘Managing Happiness Process’  nadrukkelijk gaat over het nadenken over de verwachtingen. Dit sluit exact aan wat wij vanuit YMPACT Recruitment doen, namelijk de realiteit transparant maken en daarmee de verwachtingen realistisch laten zijn.  Dit vergroot de kans op werkgeluk en verkleint de kans op vroegtijdig vertrek. Iedereen staat zelf aan het roer en heeft de invloed om veranderingen door te voeren. 

 

Wat YMPACT je biedt

Wil je weten welke toegevoegde waarde YMPACT recruitment je kan bieden? Bekijk onze vacatures en ga de uitdaging aan om met ons in gesprek te gaan. Wij hebben maar een doel en dat is bijdragen in jouw werkgeluk door het vinden van de perfecte baan. Wij bieden je zelfinzicht, connectie en resultaat: jouw nieuwe baan. Niet zomaar een baan, maar een met toekomstperspectief, zodat jij straks je dagelijkse portie werkplezier krijgt. Dit is onze YMPACT!

 

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Culture & Value fit, belangrijke elementen voor werkgeluk en essentieel voor een lange termijn relatie met je werknemers!