YMPACT creëert samen met jou de perfecte match
Door ons unieke proces gebaseerd op WERKGELUK
WERKGELUK levert groei en waarde
Dat is onze missie
previous arrow
next arrow
Slider

Jouw werkgeluk

Home  /  Jouw werkgeluk

Jouw werkgeluk

85% van alle werkenden blijkt onvoldoende werkgeluk te ervaren (bron: Gallup)! Naast een inkomen is plezier hebben in je werk voor heel veel Nederlanders niet vanzelfsprekend. Doen wat je leuk vindt klinkt voor velen iets te zweverig wanneer er gewoon brood op de plank moet komen. “Werkgeluk, ja heel fijn maar er moet gewoon gewerkt worden”!

Ben je het zat om met tegenzin naar je werk te gaan? Hoe kan het, dat anderen het naar hun zin hebben op het werk en jij niet kunt wachten totdat je weer naar huis mag? Hoe kan het zijn dat jij net niet de stappen kunt maken die je eigenlijk verdient en waarom lukt het gewoonweg niet? Veel medewerkers halen geen voldoening uit hun werk en dat is natuurlijk zonde los van het feit dat dit op lange termijn geen energie en werkgeluk oplevert. Een groot deel van je leven breng je namelijk door op de werkvloer. Hoe kun je (hard) werken leuker maken en meer plezier uit je werk halen?

YMPACT heeft maar één doel en dat is een bijdrage leveren in jouw werkgeluk door het vinden van de perfecte baan die het ‘beste bij jou past’.

Hierbij zijn belangrijke sleutelwoorden en elementen: zelfinzicht, connectie en resultaat. Duurzaam resultaat van persoonlijke groei, door middel van een recruitmentproces op basis van werkgeluk.

WERKGELUK is opgebouwd uit de 6 onderdelen namelijk:

  1. Competenties (kennis en kunde)
  2. Gezondheid (vitaliteit)
  3. Kantoor geluk (feitelijke context)
  4. Betrokkenheid en vertrouwen (veiligheid)
  5. Doel en Toegevoegde Waarde (why&values)
  6. Stemming (invloed op je rol/culture fit)

Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Wij bieden je zelfinzicht, connectie en duurzaam resultaat. Jouw nieuwe baan. Niet zomaar een baan maar één met toekomstperspectief. Toekomstperspectief zodat jij straks weer je dagelijkse portie werkplezier krijgt. Dat is onze YMPACT!

Wanneer spreken wij elkaar?

Contact

Schijfstraat 8
5061KB Oisterwijk
Mobiel: 06- 22 24 32 72
Mobiel: 06- 16 36 15 09
Email: info@ympact.nl

Contact Us

Laat hier je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.